fredag 12 februari 2010

Dé é lite mycké nu

*torkar svetten i pannan*

Ledig dag? Nä, känns inte så...
Varför? Klicka här

3 kommentarer:

oumberligating sa...

Ja, jag är också ledig idag, men har gjort allt annat än att städat. Är ju hemma för VAF (Vård av fru), men det är knappast något besvär då hon ligger eller sitter vid datorn hela tiden, de enda jag gör att ordna mat och hjälpa till praktiskt. Annat var det för 16 år sedan då hon blev sjuk och jag skötte allt med tre barn under 15 års tid, men det gick det med! (ler) Har just varit inne på Fredriks fina blogg, men skriver inget där. Har ännu inte tagit ställning till det här med att främmande vuxna skriver på barnens bloggar. Mina barn hamnade ju i blogg och chattandets mellan land med jag hade koll på det som ni har som alla kloka föräldrar bör ha! Numera är det knappast aktuellt med att kontrollera vad som händer på deras bloggar. Ja, min 16 åriga dotter visar spntant vad hon håller på med och det är trevigt!
Men en blogg jag varit inne på och förlorat mig i underbara bilder är på din mans blogg! Har tittat igenom hela det fina bildmaterialt, underbara bilder och detaljer, fastnade för drottningen "barnpärlarmband", det är detljerna som gör det, men det ska jag självklart skriva på hans blogg också!
Ha en fin helg och var rädd om dig och de dina! Kram ifrån Peter!

anne sa...

Hmmm....Kalas till helgen?

SKOOGSTROLLET sa...

Tack för omtanken!

Ja, det är inte alltid så kul att vara arbetslös, men som tur är så brukar det lösa sig.

Det svåra är väl bara att de flesta jobb jag hittar ligger på 50-60 % och jag behöver ju jobba heltid för att inte förbruka för många deltidsarbetslöshetsdagar. Då är det inte kul att bara gå hemma och dra.

Samtidigt borde jag väl se ledigheten/de arbetslösa dagarna som en gåva då jag skulle kunna hinna göra en massa saker, men jag har lättare för att komma igång på morgonen än att omstarta dagen vid tio när man konstaterar att man inte behövdes.